LITERATUUR in de boekhandel
ZONDAG 30 JUNI 16.00 UUR: BOEKENBORREL
Stacks Image 7636
Stacks Image 7520
De Boekenborrel begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk. De schrijvers signeren na afloop van de talkshow hun boeken.
Op reiis naar LUIK en Indonesië in de Boekenborrel.

Vlak voor het zomerreces gaat praatprogramma De Boekenborrel in boekhandel Van der Velden van Dam in Heerlen zondag 30 juni in boeken dichtbij op reis naar Luik en ver weg naar Indonesië.
Naar Luik gaan we met schrijver/journalist Bart Jungmann en zijn boek Luik, een liefdesverklaring. Na zijn pensionering als journalist van De Volkskrant en zijn kortstondige activiteit als postbode, pakt Bart Jungmann zijn boeltje, laat huis en haard voor een halfjaartje achter zich en vestigt zich in Luik. Hij ontdekt naast de smoezeligheid ook de schoonheid en de rijke geschiedenis van Luik. En uiteraard de Luikse gehaktbal.
Met de in Heerlen geboren schrijver/journalist Kevin Goes reizen we naar wat Nederland lange tijd ederlands-Indië noemde. Van Goes verschijnt de roman Saparua, die handelt over oorlog, de Indonesische onafhankelijkheid, de Molukse kwestie en de liefde. Of hoe de wegen van kleinzoon Benjamin van Vlissingen en zijn opa Huub Simons leiden naar het Molukse eiland Sapanua.
Daarnaast aandacht voor een speciale zomeractiviteit van de Boekenborrel en boekhandel Van der Velden van Dam op 21 juli ter gelegenheid van de 100e geboortedag van de in 2019 overleden dichter Leo Herberghs.
De Boekenborrel begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Presentatie en interviews: Wiel Beijer.
           


webdesign: - Quarks multimedia en marketing