LITERATUUR in de boekhandel
ZONDAG 26 MEI 16.00 UUR: BOEKENBORREL
Stacks Image 7636
Stacks Image 7520
De Boekenborrel begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk. De schrijvers signeren na afloop van de talkshow hun boeken.
ANYA NIEWIERRA blikt terug en vooruit in de Boekenborrel.

Twee dagen voordat haar nieuwe (spannende) roman De Nomade verschijnt is schrijfster Anya Niewierra zondag 26 mei te gast in praatprogramma De Boekenborrel in boekhandel Van der Velden van Dam in Heerlen.
In een gesprek wordt teruggekeken op de stormachtige carrière van de auteur die in het dagelijkse leven directeur is van Visit Zuid-Limburg. Haar laatste roman De Camino betekende de absolute doorbraak van Niewierra. Ze won prijzen en was niet weg te slaan uit de Boeken Top Tien. Daarnaast wordt vooruitgekeken naar haar volgende boek De Nomade, dat dinsdag 28 mei verschijnt. Later deze zomer keert Anya Niewierra terug in de boekhandel om dit nieuwe boek te signeren.

Ook te gast is socioloog Wiet Thijssen, die onderzoek heeft gedaan naar mijningenieur AE Dinger en zijn prachtige tuin in Heerlen en daarover publiceerde. Derde gast is apotheker Luc Peeters-Uding die een fervent lezer is en student is aan de schrijversschool in Amsterdam. Een gesprek over plezier in lezen en een passie voor schrijven..
           


webdesign: - Quarks multimedia en marketing